Knut-Eirik Dybdals foreldre fikk oppleve Arctic Race of Norway på eget hjemsted:

– Visste han ville lykkes

– Han er sta, og gir seg aldri.

STOLT: Mamma Elida Dybdal og pappa Knut Dybdal er stolt over hva sønnen Knut-Eirik Dybdal og de andre ildsjelene har fått til for å skape Arctic Race of Norway. - Det er veldig spesielt å få oppleve Arctic Race of Norway på sin egen hjemplass, sier de to foreldrene. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Det sier foreldrene til Knut-Eirik Dybdal, Knut og Elida Dybdal fra Åndervåg på Andørja. Selv om mange mente at dette mest så ut som en vill idé de første årene etter at ARN-planene var presentert, var foreldrene helt sikker på at man en dag kom til å overvære det internasjonale etapperittet på nordnorsk jord. Det fikk de også rett i.

– Jeg fins ikke overrasket over at dette ble en realitet. Til det er Knut-Eirik alt for sta. Han tar aldri et nei for et nei og gir seg aldri. Derfor trodde vi på at han skulle lykkes hele veien, sier pappa Knut, før han utdyper: