Sykkelpresident Harald Tiedemann-Hansen om Arctic Race of Norway:

– Bør promotere Norge

Sykkelpresident Harald Tiedemann-Hansen mener at Arctic Race of Norway bør holde seg innenfor landegrensene i framtida.

NORSK: Sykkelpresident Harald Tiedemann-Hansen mener at Arctic Race of Norway bør konsentrere seg om å promotere sykkelsport i flott, nordnorsk natur. Illustrasjonsfoto: Ivar Hjelvik 

sport

Presidenten i Norges Cykleforbund sier derfor hva han mener om prosessen med å passere den ellers strengt bevoktede landegrensen mellom Norge og Russland, som det i lengre tid har pågått en prosess for å realisere.

– Jeg støtter selvfølgelig Arctic Race of Norway uansett hva de skulle ønske å gjøre, og vil på ingen måte sette meg på bakbeina. Men slik jeg ser det, så ville jeg ha fokusert på å være et ritt for Norge og ha fokus på å promotere Nord-Norge og landsdelens flotte natur, sier sykkelpresidenten.