Nordre Fjell klarte ikke å gi motstand til de 11 guttene og to jentene på 13-årslaget til Kvæfjord onsdag formiddag.

- Det var stort sett enveiskjøring. Laget presterte veldig bra, rapporterte trener Lars-Ivar Ingebrigtsen etter kampslutt.

Samtlige 13 spillere fikk rikelig med tid på banen i 16.-delsfinalen. Hele seks av dem noterte seg for skåringer. Disse var Andrea P. Hunstad 2, Jesper Aspelund 2, Vebjørn Goos Elvevoll, Sander Ingebrigtsen, Sebastian Bakkeid og Steffen Aronsen.

- Vi har registrert resultatene deres, men vet ingenting om laget. Det er umulig å si hvor gode de er. Kvaliteten på de ulike gruppene kan variere veldig, sa Ingebrigtsen mellom kampene.

Vestnes Varfjell viste seg å være et sterkt lag, og tok en tomålsledelse før ti minutter var spilt onsdag ettermiddag.

- Kampen var nærmest avgjort allerede da, selv om vi klarte å redusere til 1-2 før pause, sier Ingebrigtsen.

Vebjørn Goos Elvevoll var målskårer.

Vant fire av seks

Vestnes Varfjell økte til 1-3. Da Kvæfjord fikk et gult kort, med påfølgende fem minutter soning på sidelinja, så motstanderen sitt snitt til å skåre for fjerde gang. Steffen Aronsen reduserte til 2-4, men nærmere kom ikke Kvæfjord.

- Umiddelbart var det en skuffelse å være ferdig med Norway Cup, men sett under ett har vi gjort ei god turnering. Vi vant fire av seks kamper. Det syns jeg er bra. Laget som helhet har prestert, sier Ingebrigtsen.

Treneren syns det er vanskelig å svare kategorisk på spørsmål om det var en fordel eller ulempe at Kvæfjord hadde en kamp i beina, mens Vestnes Varfjell stilte uthvilte 8.-delsfinalen onsdag ettermiddag.

Kvæfjord skylder ikke på noe etter tapet, og hadde heller ingen merkbar slitasje i troppen etter de første fem spilte kamper.

- Alle 13 var skadefrie og med videre til 8.-delsfinalen, påpekte Kvæfjord-treneren mellom kampene onsdag.

Tapte på golden goal

Kilkams guttelag i 14.-årsklassen røk ut av b-sluttspillet i 32.-delsfinalen. Laget tapte 1-2 for Løten.

Det sto 1-1 etter ordinær tid. Løten ledet 1-0, men Kilkam fikk ekstraomganger da William Bergli Kristensen utliknet. Kampen skulle avgjøres på såkalt golden goal, altså første målet vinner. Løten skåret i første ekstraomgang, og tok seg videre til 16.-delsfinalen.

– Det var ingenting å si på at Løten vant, sier Frank J. Formo i Kilkams trenerteam.

Medkila-gutter videre

Medkilas 13-årslag for gutter er videre i b-sluttspillet til 8.-delsfinale etter seier 3-2 over Frigg sent onsdag kveld.

Kampen gikk til ekstraomganger etter at Frigg i ordinær tid innhentet Medkilas tomålsledelse. Patrik Knoph Isaksen avgjorde med et langskudd i andre ekstraomgang.Kristoffer Gudmundsen og Tobias Lysgaard skåret i ordinær tid.

Medkila møter Årvoll torsdag morgen i 8.-delsfinale.

Elise F. Rørnes og medspillerne gjorde en god prestasjon mot Nordre Fjell onsdag formiddag. Foto: Pål Rainer R. Johansen