Trener Petter Kulseng er henrykt over jentenes prestasjon.

– Laget fulgte opp akkurat det vi ble enige om. Vi gikk ut i hundre, tok kontroll over kampen, og spilte med høy intensitet, sier han.

Gode forberedelser

Trenerne var i forkant veldig opptatte av at jentene skulle holde nervene og følelsene i sjakk, og at de skulle være fokuserte gjennom hele kampen.

– Jentene tok virkelig ansvar selv. De var fokuserte hele veien, og tok tak i kampen med en gang fløyta gikk, fortsetter Kulseng engasjert.

Gode tilbakemeldinger

Etter kampen fikk laget gratulasjoner og gode tilbakemeldinger fra flere fotballvenner, som hadde fulgt med foran tv-skjermen.

– Det er flere trenere og venner i fotballen som har ringt og gratulert oss, noe som er veldig hyggelig. Det gir oss god motivasjon til å fortsette med det vi holder på med,

Kilkam-jentene møter Seljord mandag og storlaget Bud tirsdag. Bud spile finale i Norway Cup i fjor.

Tapte jevnspilt kamp

Kilkam  G14 tapte sin første kamp i Norway Cup 1-2 for Osterøy.

-Vi tok ledelsen etter en glimrende enkelprestasjon av Petter Kildal. Senere skåret Osterøy to mål på dødball. Vi taper en jevspilt kamp, sier trener Frank J. Formo.

Laget skal gi full i resten av turneringen.

– Vi skal jobbe knallhardt for hverandre, og håper på å få gode opplevelser både på og utenfor banen, avslutter Formo.

Kilkam skal spille mot Gran IL mandag, og mot Skeid 2 tirsdag.

Kvæfjord G13 tapte 2-6 i sin åpningskamp i Norway Cup for det palestinske akademiet Paces Boys. Trener Lars Ivar Ingebrigtsen mener resultatet ikke forteller sannheten om nivåforskjellene.

– Vi var ikke helt påskrudd. Vi tapte for et lag som var bedre enn oss der og da, men hvis vi hadde vært mer på, tror jeg vi kunne slått dem.

Kvæfjord skal spille mot Kolbotn og FK Heia mandag før de avslutter gruppespillet mot Hauerseter tirsdag.