Det var i kamp mot Tverlandet at Landsås-spilleren tidlig i oppgjøret forsøkte seg på et langskudd på en kontring. Ballen traff tverrliggeren, og Kaja måtte altså se at hun bare nesten kunne sende Landsås i ledelsen.

– Jeg måtte bare prøve. Det hadde vært veldig artig hvis ballen hadde gått i mål. Det var selvfølgelig kjipt å være så nær en fin scoring, men likevel ikke score sier hun.

Langskudd

Senere i kampen prøvde Osvaag på det samme. Og da gikk ballen elegant over Tverlandets målvakt.

– Det var fint at den gikk i mål til slutt. For meg føltes det godt å score et mål i kampen, sier hun.

Hun mener Landsås spilte bra mot Tverlandet, selv om hun ikke husket resultatet.

– Jeg vet ikke om vi vant, men jeg tror vi scoret fire mål. Alle fikk ballen, og alle fikk prøve å skyte. Vi fikk til et veldig bra samspill, sier hun.

Håndballfest

130 lag var påmeldt til Landsås Cup. Det kunne vært flere, men det var ikke baner nok til de fem på venteliste eller de øvrige som hadde gitt opp håpet om å få være med. Hundrevis av unge håndballspillere spilte kamper i Landsåshallen, Harstadhallen, Seljestadhallen og Stangneshallen fra fredag til søndag.

– Det er gøy både å trene og spille kamper, men det beste jeg vet er å være med på turneringer, sier Osvaag.

– I helga har vi møtt lag som vi ikke har spilte mot tidligere, og det er spennende. Derfor har jeg gledet meg til Landsås Cup, sier hun.

Medspiller

Å møte nye lag er likevel ikke den eneste grunnen til at Osvaag har sett fram til helgas håndballfest.

– Jeg synes det er skikkelig gøy å spille for Landsås. På laget har jeg mange gode venninner, og vi liker å være sammen når det er turneringer. Vi får også spilt mange kamper på ei helg, og det liker jeg, sier hun.

Innsats

En annen spiller som forsøkte seg på flere skudd i turneringen var Kvæfjord-spiller Sindre Myhr Pedersen. Også han mener at laget hans hadde et svært godt samspill.

– Vi spiller godt sammen, og det er fordi alle gir hundre prosent innsats ute på banen. Å tape en kamp går helt fint, men hvis man ikke løper og heller ikke er tøffe i duellene, da går det ikke fint, sier han.

– Den eneste måten man kan bli en god håndballspiller på er hvis man trener godt og hele tiden gir hundre prosent. Det er på den måten man blir bedre, sier han.

Sterk

Pedersen mener han lever godt opp til prinsippene sine.

– Jeg er tøff i duellene, og jeg løp mye i dag. Selv om jeg ikke scoret mål, husker jeg at jeg klarte å bryte meg forbi to spillere fordi jeg var tøff. Det var morsomt at jeg klarte det, sier han.

– Jeg gir hele tiden hundre prosent, og det er fordi jeg støtter laget, legger han til.