Belønnet med ildsjelprisen for lang og tro tjeneste i Skånland OIF:

- Fikk tårer i øyekroken

Etter å ha vært innlagt på sykehus i en uke fikk Boye Olsen tillatelse av legen til å møte på utdelingen av ildsjelprisen.

VINNER: Boye Olsen var tydelig rørt etter å ha blitt tildelt ildsjelsprisen torsdag kveld. I over 30 år har han brukt mesteparten av fritiden sin på Skånland OIF. Olsen fikk over 43,6 prosent av stemmene, og kan derfor ta med seg 25 000 kroner. Beate Tande (til venstre) ble nummer to med 32 prosent av stemmene:   Foto: Theodor Karlsen

sport

Boye Olsen har vært oppmann eller materialforvalter sammenhengende i 30 år for Skånland OIF. Torsdag kveld ble han tildelt ildsjelprisen for arbeidet hans etter at 43,6 prosent av stemmene talte i Boye Olsens favør.

– Dette kunne jeg aldri ha drømt om. For å være ærlig gjorde dette meg veldig glad. Jeg synes det er utrolig at så mange stemte på meg, og at jeg ble nominert til dette. Det overrasket meg, sier Olsen.