Tirsdag kveld var det ingen tvil. Kvæfjord vant 5.-divisjonskampen i fotball 4-1 etter to skåringer av James Babu, samt lekre fulltreffere signert spillende assistenttrener Simon Salen Aune og hardtskytende Webjørn Myhre Hunstad.

Grytøy sto med seks strake seirer over Kvæfjord siden sist gang blåtrøyene vant innbyrdes. Det skjedde 13. august i 2006.

Salen Aune var godt fornøyd med den etterlengtede seieren.

– Endelig lyktes vi i disse oppgjørene. Grytøy er vanskelige å slå. De har mange godt voksne spillere med erfaring fra høyt opp i divisjonene. Det er en slu gjeng, og for oss og andre lag med mange unggutter er det fort gjort å gå på tap. Men i dette oppgjøret hadde vi full kontroll, sier Salen Aune.

Grytøy testet stolpene innledningsvis i første omgang, og utlignet også raskt ved Espen Myrvang direkte etter Kvæfjords 1-0-skåring ved Babu.

Etter hvert var det bare vertene som skapte sjanser, og lufta gikk definitivt ut av Grytøy da Babu la på til 3-1 tidlig i andre omgang. Kvæfjord slapp gassen etter 4-1 og nivået sank betydelig den siste halvtimen.

– Vi burde vunnet mye mer, erkjenner Salen Aune.