Det er ordene til trener og utøver i Tjeldsund Kickboxing Klubb, Nina Røberg, etter at hun kunne se tilbake på en lørdag som inneholdt seks gullmedaljer, fire sølvmedaljer og tre bronsemedaljer under helgas norskesmesterskap i Bjølsenhallen i Oslo.

– Det føles jo veldig bra å kunne hevde seg såpass godt i et mesterskap, mener Røberg etter at 13 medaljer ble med hjem i bagasjen til Tjeldsund.

Sterke prestasjoner

Selv hentet hun hjem gullet i disiplinen musical forms. Det samme gjorde Marcus Aarsund. Han hentet også hjem gull i lettkontakt junior herre minus 74 kilo. Margrethe Granhus Edvardsen tok pointfight-gullet i klasse ung dame minus 55 kilo. De to siste gullene sto Celine Røberg for. Hun sørget for å hente hjem NM-titler både i pointfight og lettkontakt i klasse ung dame minus 50 kilo. I tillegg fikk hun – i år som i fjor – prisen for å være stevnets beste unge dame.

– Jeg må jo ærlig innrømme at det er litt stas at vi i Tjeldsund drar med hele ni utøvere til et NM, sier Røberg, før hun utdyper:

– Noen har banet vei, og vist at det faktisk er mulig å komme fra Tjeldsund og hevde seg nasjonalt og internasjonalt. Det har gitt oss selvtillit i form av at det vi gjør på trening faktisk gir resultater i konkurransesammenheng, sier Røberg.

Samhold

Hun understreker også at samholdet i klubben er meget godt,

– Det merker man blant annet når man er ute og reiser med denne gjengen. Selv om vi er ni utøvere som befinner seg på forskjellige nivåer, er dette en sammensveiset gjeng som fungerer som ett team på tur. Alle hjelper og støtter hverandre opp. Når det fungerer på denne måten, føler man jo at man er med på å bygge noe sammen, sier Røberg.

NM markerer sesongavslutningen for kickbokserne. Likevel blir det ikke tomme lokaler på trening i gymsalen i Ramsund av den grunn.

– Vi ser fram til å kunne sende utøvere til Bestfighter i italienske Rimini. Her er det langsiktige målet å kunne stille med en stor tropp til konkurransene neste år. Til årets konkurranser, som går av stabelen i midten av juni, ser vi for oss å kunne stille med tre-fire utøvere, sier Røberg.

BEST: Celine Røberg (i midten) kom hjem med to gull og en bronse fra årets NM i kickboksing. Foto: Nina Røberg
JUBEL: Marcus Aarsund kunne juble for to nye NM-titler lørdag. Han vant både lett kontakt i herrer junior minus 74 kilo og musical forms. Foto: Nina Røberg