Eirik Andreas Mortensbakke fra Bærum tok tredjeplassen snaut seks sekunder bak Reinås.

21.-plass

Seniorene gikk sesongens andre løp i norgescupen. Her endte harstadværingen Torgeir Sulen Hovland på 21.-plass i 15 kilometer i klassisk stil.

Sulen Hovland var blant løperne som åpnet hardest og lå på fjerdeplass på første mellomtid. Lenge kjempet han om ei topp 15-plassering, men falt tilbake seks plasser de siste tre kilometerne. Han var likevel ikke mer enn fire sekunder fra 17.-plassen til Daniel Stock fra Vadsø.

Lørdag ble Sulen Hovland nummer 15 på sprinten etter å ha tapt semifinaleplass med 16 hundedels sekunder i sitt kvartfinaleheat.

Diskvalifisert

Mattis Stenshagen fra Follebu vant foran Mikael Gunnulfsen fra Ørn og Mathias Rundgreen fra Byaasen. Sulen Hovland var snaut 1,27 minutter bak vinneren.

Magnus Vesterheim fra Kvæfjord ble diskvalifisert etter 7 kilometer.