Slik gikk det i 5.-divisjonsrunden

Disse gutta sørget for 10-0-seier.

Grytøtys målscorere i 10-0-seieren. Bak fra venstre: Knut Martin Johansen, Espen Myrvang, Edvard Hotvedt, Yngve Andreas Elverhøi og Øyvind Hansen. Foran: Andreas Hansen og Runar Steinsvik.  Foto: Privat

Thomas Liavik ble kåret til hjemmelagets beste spiller, og fikk premien fra styremedlem Jon Arne Storelv i Liland IF.  Foto: Privat

sport

Ukens 5.-divisjonskamper i fotball for Ofoten og Sør-Troms ble avrundet med Grytøys bortekamp mot tabelljumbo Hardhaus B onsdag kveld. Harstadværingene vant hele 10-0 på bortebane, og har til sammen scoret 22 mål mot denne motstanderen i år.

Målscorere for Grytøy var Knut Martin Johansen 3, Espen Myrvang 2, Øyvind Hansen, Yngve Andreas Elverhøi, Edvard Hotvedt, Andreas Knutsen og Runar Steinsvik. I tillegg bommet Grytøy på et straffespark.

God høststart

Fjorårets tabelltoer er med seieren på fjerdeplass, og vil med seier i hengekampen mot Mjølner C få kontakt med Gratangen på tredjeplass. Sistnevnte vant 3-2 over nettopp Mjølner C tirsdag.

Skånlands rekruttlag vant 2-1 over Ballangen etter scoringer av Andreas Berg og Erik Hustad, og har fått en god start på høsten med fire poeng på to kamper - bare ett poeng mindre enn laget kapret i løpet av hele vårsesongen. For øvrig har SOIF-rekruttene i sommer slått seg på lag med det som i fjor var HILs C-lag.

Yppet seg

På Høgda i Evenes hadde Liland besøk av tabelltoer Beisfjord. Vertene hadde revansjelyst etter å ha tapt 0-11 for samme motstander i vårsesongen. Med trener Bård Ivar Markussen mellom stengene i fravær av begge målvaktene, tok Liland kommandoen fra start. Anders Yttervik scoret sitt fjerde mål for sesongen da han sendte hjemmelaget i føringen i det femte minuttet av første omgang. Ledelsen kunne vært doblet før seierssikre gjester utliknet. Beisfjord scoret sitt andre midtveis i andre omgang, og tok etter hvert mer og mer over. Liland forsøkte med kontringer, men Beisfjord økte til 3-1 i det 77. minutt. Det ble også resultatet.

Serieleder Hardhaus var på besøk i Harstad hos Medkilas rekruttlag. Ankenesværingene vant 5-0.