Scandic To Go har vært på turné rundt om i Norge. Nå er det Bodø sin tur til å få besøk. Scandic To Go består av ett hotellrom med alt et vanlig hotellrom kan tilby, deriblant et fullverdig bad, gratis wifi og strykejern. Hotellet er 18 kvadratmeter stort, med en 14 kvadratmeter terrasse.

Ifølge en pressemelding fra hotellkjeden Scandic, satses det stort på Nord-Norge. Scandic er, etter oppkjøpet av Rica Hotels, blitt den største hotellkjeden i landsdelen med 21 hoteller. Hotellkjeden har nå inngått en treårig samarbeidsavtale med sykkelrittet Arctic Race.

Daglig leder i Arctic Race of Norway, Knut-Eirik Dybdal, er glad for å ha fått Scandic med på laget.

- Plasseringen av rittet i årets UCI kalender, mellom Tour de France og Vuelta, gjør Arctic Race 2016 til et attraktivt ritt både for lagene og topprytterne. Vi får stadig mer oppmerksomhet i det internasjonale sykkelmiljøet. Slik programmet ser ut i år er det duket både for en sportslig fest med rekordmange lag og en folkefest i august, sier Dybdal.

Rittet arrangeres i midten av august.

FORVENTER NY FEST: - Slik programmet ser ut i år er det duket både for en sportslig fest med rekordmange lag og en folkefest i august, sier daglig leder i Arctic Race of Norway, Knut-Eirik Dybdal fra Harstad.