Kunne slippe jubelen løs

Harstad IBK kunne endelig slippe jubelen løs etter et trøblete start på sesongen.

Harstad IBK seiret over Nor92 fra Mjøndalen.  Foto: Ida-Annie Hakvåg

sport

Lørdag formiddag var det duket for bunnoppgjør i Harstadhallen mellom hjemmelaget og Nor92 fra Mjøndalen. Oppgjøret endte i seier 7-5 til Harstad, med periodevise resultater 3-1, 1-2 g 3-2. Noe som gir Harstad sin aller første seier i eliteserien i år.

Resultatene vitner om en jevn kamp mellom bunnlagene, og knappe ni minutter igjen av fulltid var gutta fra Nor92 kun ett mål fra å utligne. Utligningen kom derimot aldri, Harstad svarte med to kjappe baller i nettet minutter før slutt. Rune Johansen scoret det sjette målet for blåtrøyene, og kunne slippe jubelen løs da han innså at seieren var et faktum.

- Det føles bare så sinnsykt deilig! Det var dritartig å spille kamp i dag, helt fantastisk, sier Johansen etter kampslutt.

Spillende trene Ali Pekkala var fornøyd med dagens seier, og pekte på viktigheten bak å endelig seire.

 - Begge lag kjemper om å holde seg i eliteserien, da er en slik kamp som i dag helt avgjørende allerede så tidlig i sesongen. Men for oss var det nok viktigere å vinne mentalt sett. Det har vært tøft å tape såpass mye som vi har gjort så langt i sesongen, ingen liker å tape. Dagens seier er definitivt viktig å ta med seg inn i de resterende kampene, sier Pekkala.


Les mer i Harstad Tidende mandag.