Helgens kretsmesterskap bød på gode prestasjoner og tilsvarende resultater for løpere fra lokale klubber. For Medkila Skilag ble ei god helg toppet med stafettgullet til jentelaget, bestående av Herborg Skjelle, Ingeborg Hansen og Frida Ingebrigtsen Karlsen.

Trioen ledet fra start til mål, og var 25 sekunder foran Fjell Skilag i mål.

Medkila fikk i tillegg en tredjeplass for menn junior i stafett.

Individuelt tok Medkila-løpere tre gull lørdag. Ingeborg Hansen vant 13-årsklassen, Herborg Skjelle vant 14-årsklassen etter en jevn duell med Fjells Ida Storjord Tovås, mens Eirik Mikkelsen utklasset konkurrentene blant de eldste juniorene. Her ble harstadværingen Torgeir Sulen Hovland, som representerer Kvaløysletta, nummer to.

Jan Arthur Reinås fra Fjell vant 16-årsklassen – hele 50 sekunder foran Sigve Bornø Novstad fra Medkila. Den tredje individuelle Fjell-medaljen i ungdomsklassene ble bronsen til Marcus Åshovd i 14-årsklasen.

Også IF Kilkameratene fikk en løper på pallen. Jakob Skillingstad tok sølv i 13-årsklassen. Han ble slått med 42 sekunder av Hallvard Romsaas fra Tromsø.’

Les mer om kretsmesterskapet i Harstad Tidendes papirutgave eller eAvis mandag.