En Facebook-gruppe som kaller seg for «Mannegruppa Ottar» har den siste tiden fått mye oppmerksomhet i media etter at gruppens medlemmer har hetset flere jenter. Den kjente bloggeren og Harstad-jenta Sophie Elise Isachsen, som forøvrig er akutell med sin første bok i høst, har nå fjernet et innlegg som handlet om den lukkede gruppa på Facebook etter råd fra politiet.

- Jeg skriver alltid et innlegg, publiserer det og så ser jeg meg sjeldent tilbake. Derfor ble jeg ganske overrassket da jeg i går fikk råd fra politiet om å ta sist innlegg ned (om mannegruppa ottar) for min egen sikkerhet. Jeg er jo ikke medlem av gruppa og får ikke sett hva de skriver, men det var tydeligvis så ille at det ikke var trygt for meg å ha innlegget oppe, skriver Isachsen på sin egen blogg.

Bloggerens manager Marte Schei forteller at managementet nå samler materiale og informasjon til anmeldelse etter at flere medlemmer av «Mannegruppa Ottar» har kommet med trusler om vold og voldsutøvelse.

Forrige uke skrev Sophie Elise Isachsen et blogginnlegg hvor hun navngir en rekke menn som har spredt et nakenbilde av henne. Delingen av bilde foregikk i «Mannegruppa Ottar».