– Jeg liker dem veldig godt. De er så ærlige, genuine og er ikke redde for å ta opp temaer som er tabubelagte, som for eksempel utroskap og hvordan man kan revne opp i underlivet etter en fødsel. Det er ingen andre som tør å snakke offentlig om slike temaer. Det er nok hovedårsaken til at jeg er så stor fan av dem, forteller Palaniappan til VOL.

Får aldri nok

Da 19-åringen, som går siste året på Alta videregående skole, fikk høre at Tusvik og Tønne skulle opptre på Stokmarknes, var hun ikke sen med å kjøpe billett. Selv om hun så duoen på Latter i Oslo i desember, er hun gira på å se dem igjen. Den gangen møtte hun også forbildene.

– Jeg fikk møte dem og prate litt da de var på Latter og ble invitert ned i garderoben. Det var veldig koselig, sier hun.

Strikket på rekordtid

Men Andrea kommer ikke bare til Stokmarknes for å se forestillingen. Hun har også med seg en gave til komikerne, som hun har jobbet iherdig med de siste to månedene. Den unge kvinnen har nemlig strikket to kofter, en til hver, for å vise hvor mye hun setter pris på de to humoristene.

– Jeg hadde strikket en del votter før, men aldri kofte. Det har vært ganske vanskelig, særlig monteringa.  Den ene koften er jeg ferdig med, mens den andre holder jeg på gjøre ferdig nå, sier Palanippian da VOL prater med henne fredag formiddag, forteller hun.

– Årsaken til at jeg gjør det, er fordi jeg føler at jeg kjenner Lisa og Sigrid, og at jeg har lyst til å overraske dem, sier hun.

Overrekker etter forestilling

Da Palaniappan snakket med Tønne på Latter, fortalte komikeren at favorittfargen hennes er oransje.

– Derfor bestemte jeg for å lage hennes kofte med oransje som grunnfarge. Kofta til Sigrid er marineblå, sier hun.

Planen er å overrekke koftene etter fredagens forestilling.

– Jeg gleder meg og håper at de setter pris på det jeg har laget, sier Andrea Palaniappan.

– Engasjert og dyktig

Palaniappan er for øvrig ikke helt ukjent med Vesterålen og har både bestemor, søskenbarn og onkel på Myre. Onkelen, Ståle Mikal Skaaden, kan fortelle at den unge kvinnen er en driftig dame.

– Hun er både engasjert og dyktig, det er det ikke tvil om. Jenta kan bli flink til hva hun vil. Jeg har snakket med flere som begynte å strikke på kofte i oktober og som fortsatt ikke er ferdig. Andrea på sin side, har har laget to kofter siden starten av januar. Og dette er noe hun gjør fordi hun er oppriktig glad i Lisa og Sigrid, slår Skaaden fast.