Formelt er søket nå gått over i en ny fase hvor man søker etter en antatt omkommet person (SEAO-søk).

Samtidig er det usikkert om dette kan gjennomføres på grunn av svært dårlig vær i området. Letemannskapene avventer fredag ettermiddag for å se om været roer seg litt, før de kan starte opp igjen med søk langs land, melder Nordland politidistrikt.

Det legges også planer for å starte søk i vannet med ROV over helga, men også her er vi avhengig av at været roer seg litt før et slik søk kan komme i gang, melder politiet.

Parallelt med søket gjør politiet også undersøkelser i etterforskningsporet for å forsøke å finne savnede. Dette arbeidet vil også fortsette fredag.

Politiet ønsker fortsatt tips fra publikum om observasjoner som kan være av interesse, og vi oppfordrer beboere i nærområdet om å sjekke sine naust, rorbuer, båter og lignende for å se om noen kan ha hatt tilhold der. Hvis noen har kameraovervåkning i området er det ønskelig at dette også sjekkes.

Hun ble sist sett tirsdag 1. februar ca kl 0800.

Ravn er 1,74 m høy, slank og skal nå ha lyst hår. Hun skal formentlig være kledd i en grønn fôret felleskjøpsdress med en rød boblejakke utenpå, røde fjellstøvler og en grå og blå lue med dusk.

Ta kontakt med politiet på telefon 02800 hvis du har opplysninger i saken.