HHK damer slo Rognan 28-19 lørdag ettermiddag, og sikret dermed sin ellevte strake seier nord-norsk 3.divisjon. Trener Ketil Lian er fornøyd med tingenes tilstand.

- Selvsagt er vi fornøyde med elleve seire av elleve mulige. I dag møter vi et bra Rognan-lag som er aggressive i forsvarsspillet sitt. Det gjør at vi blir litt stresset i angrepsspillet vårt. I første omgang slår vi en del på førstebevegelsene, og er litt for utålmodige. I andre omgang får vi litt mer flyt i angrep, og skårer på noen flotte kontringer mot slutten av kampen, forteller treneren.

Når seriespillet er over, og kvalikkampene står for tur er Lian klar på at motstanden vil bli betydelig tøffere enn det serielederne har fått denne sesongen.

- Det er fire lag som møtes i kvalik, og det blir dermed tre kamper på hvert lag. For å klare målet vårt om opprykk er vi nødt til å bli blant de to beste. Det blir ingen lett oppgave. Vi kommer til å møte gode lag, som har fått bedre matching enn oss denne sesongen. Lagene vi møter har et bedre generelt nivå i sitt seriespill, og har dermed fått prøve seg i flere jevne og tette kamper enn vi, konstaterer Lian.

HHK har fortsatt tre kamper igjen av seriespillet, der de skal møte Svolvær, Leknes og Junkeren.

- Det er tre kamper som skal spilles og vinnes. Klarer vi det må vi trene godt og spille noen treningskamper slik at vi får en bra oppkjøring inn mot kvaliken, konkluderer Lian.

FAKTA:

Harstad/Landsås – Rognan 28-19 (14-10)

Stagneshallen, 3.-divisjon, lørdag

Mål Harstad: Siri Johansen 7, Anette Linaker Olsen 5, Eli-Jeanette Olsen 5, Elisabeth Solheim 5, Christin Nyvoll 2, Ingrid Haukebø 1, Elin Westvik 1, Matilde Robertsen 1, Karoline Nordmo 1. Også benyttet: Emilie Bergland Bakklund, Ingrid Mikalsen, Marthe Røisland, Marita Gudmundsen.

Mestskårende Rognan: Kristine Kristiansen og Gina Engan 4

Utvisninger: 1x2 min, Harstad/Landsås. 3x2 min, Rognan.

Rødt kort: Marielle Haubakk, Rognan.

Dommere: Hugo Jacobsen og Markus Fossheim