Med seg på laget har han Torill Larsen som varaordførerkandidat og Silje Høgås Landsholm på tredjeplass.

Alle tre er sentrale i Aps kommunestyregruppe i dag. Larsen er fast medlem av formannskapet og Landsholm er i kontrollutvalget.

– Det var bred enighet i nominasjonsmøtet  og nominasjonskomiteens forslag på kandidater ble vedtatt nøyaktig slik det var foreslått. Vi har fått ei god blanding av gode kandidater, både unge og eldre, spredt over det meste av kommunen fra Bogen til Liland, Tårstad og Evenesmark, sier leder i Evenes AP Torill Helene Larsen.

– Vi har fått ei flott blanding av sterk rutine og nye navn som styrker oss. Blant annet er superveteranen Aina Heimdal tilbake i politikken, samtidig som vi har fått både Morten Korneliussen og Eskil Pedersen inn blant topp seks, sier ordfører Terje Bartholsen.

Evenes Ap har fem representanter i kommunestyret i dag og har som mål å styrke seg i det kommende valget.

– Vi har gjennom de siste tre årene vist at vi er et parti som satser på utvikling i hele kommunen, for eksempel boliger både i Bogen, i Evenesmark og på Liland, nå kjøres også reguleringen av skoletomta på Bergviknes i gang. I dagens krevende situasjon med krig og prisvekst er det ekstra viktig med solid styring. Vi har vist at vi gjennomfører det vi lover og satser på å øke vår gruppe i kommunestyret fra fem til seks i neste periode, sier Larssen.