Søndag skrev Sophie Elise på bloggen sin at hun var syk.

- Jeg har ikke vært så her dårlig siden jeg hadde betennelse i bekkenet liksom. Jeg har feber, kaldsvetter, klarer ikke å spise noe særlig og det eneste jeg har gjort i hele dag er å flytte meg mellom sofaen og sengen, skrev hun da.

Les også: Sophie Elise varslet foreldre om unggutters trakassering

Nå har hun blitt innlagt på sykehus.

Blir en god stund

– Jeg har vært innlagt på sykehus siden i går morges og er her en god stund til. Dette er så kjedelig og det viktigste i livet for meg er jobb, og jeg hater å skuffe folk. Men nå er det aller viktigste for meg å bli frisk, skriver Harstad-bloggeren på Instagram.

Les også: Nakenbilde av Sophie Elise spredd på nett

Etter planen skulle hun onsdag kveld være DJ på Skral Festival i Grimstad.

– Det er med helt ekstremt tungt hjerte at jeg må avlyse spillejobben min på @skralfestival i kveld. Jeg hadde gledet meg så mye og så på det som en virkelig ære å bli spurt, men visse ting er ute av ens kontroll, skriver hun.

Vet ikke hva som er galt

Isachsens manager, Marte Schei, sier til VG at hun de neste dagene vil gjennomgå rutineundersøkelser, og at det er for tidlig å si noe om hva som feiler henne.

Bildet hun delte på Instagram har fått nesten 3000 "likes" etter én time. I kommentarene får hun mange støtteærklæringer. Over 100 personer har skrevet "god bedring" i kommentarfeltet.

Les også: Sophie Elise vil ikke si noe om sin nye kontrakt

foto
Sophie Elise Isachsen delte dette bildet på Instagram da hun ble innlagt på sykehus. Hun er nå kommet hjem igjen etter sykehusoppholdet. På Instagram var det over 100 mennesker som ønsket henne god bedring.