Observert med øks: Politiet i Nordland melder i 17.15-tiden at de rykket ut til en adresse på mørkved der en mann var observert med en øks. – Vi har snakket med mannen. Han hadde brukt øksa i forbindelse med arbeid på inngangspartiet, opplyser politiet.

Tyveri: Politiet etterlyser en hvit Volvo XC60 som er meldt stjålet i Tromsø natt til lørdag. Bilen ble sist sett ved 01:30-tiden.

Bilens registreringsnummer er SD 76014. Politiet ønsker å motta tips på 02800.

Promillekontroll: Troms politidistrikt melder at UP har hatt promillekontroll i Grøtfjord. 10 kjøretøy ble kontrollert, og ingen fikk reaksjoner.

Pågrepet: Politiet i Nordland melder om at etter tips fra publikum har politiet pågrepet en mann. – Vi mstenker han har kjørt ruspåvirket. Var i besittelse av tabletter med narkotisk innhold. Etterforsking iverksatt, melder politiet på Twitter i 11.30-tiden.

Beruset og halvnaken mann: Til tross for en rolig ettermiddag og kveld på Buktafestivalen i Tromsø, hadde politiet litt å ta seg til i sentrum.

– Kl. 02:00 ble en mann uten bukse og sko til fots i Tromsø sentrum innbrakt til arrest på grunn av beruselse, melder Troms politidistrikt på Twitter.

Brann: Politiet i Nordland melder at et hus brant ned ved Bogøy i Steigen. Klokken 03:30 meldte politiet brannen på Twitter. De tre beboerne er alle sjekket av helsepersonell.

Boligen ligger i et landlig område i Steigen. Nærmeste bygg er et fjøs 50 meter unna, og det er derfor ingen umiddelbar fare for spredning, skriver NTB.