Det blir kjedens tredje butikk i Nord-Norge med klokker og smykker.

– Vi er stolte av å åpne enda en butikk. Vårt mål har alltid vært å være den mest foretrukne aktør i vår bransje, og vi tror at kombinasjonen av god beliggenhet og stort varetrykk er med på å gjøre oss til det, sier kjedesjefen, Tore Hov.

Artig

Det er Heidi og Trond Nilsen som skal drive butikken på franchisebasis.

– Vi driver i dag Kitch’n, men syntes ikke det var nok. Vi må ha litt action, ler Heidi.

Om godt humør kan bringe et menneske langt her i livet, har både Heidi og Trond ei lang reise foran seg.

– Vi liker å forholde oss til kjeder, sier et entusiastisk par som har drevet Avis og Budget tidligere, og som nå driver Kitch’n.

– Det er artig å være sin egen sjef. Med å drive for seg selv i et kjedesystem slipper vi å finne opp kruttet, for det har andre gjort for oss, sier Heidi.

Dobbelt

Hun erkjenner at det kan bli mye jobb.

– Det gjør meg ingenting å jobbe dobbelt så lenge jeg vet at jeg kan ta fri noen dager innimellom.

Med Bjørklund åpner Heidi og Trond Nilsen sin andre butikk i Amfi Kanebogen. Det skjer 6. april, noe som for et utrent øye virker umulig å rekke. Arealet der butikken skal ligge er øde og tomt.

Men så slipper de å tenke særlig mye på hvordan butikken skal se ut, for kjeden har sitt standard utseende, og sine standard varer.

Heidi Nilsen forsikrer at de vil tilby noe for enhver lommebok.

– Mange tror kanskje at det er en dyr butikk, men vi vil ha varer i alle prisklasser. Og vi lover å ta like godt imot kunder som handler en rimelig ring, som den som handler dyrt.

Foto: Bjørklund