Tord (42) er ny daglig leder på Skeidar

Tord Slettli Sørvoll startet i november som varehussjef hos Skeidar i Harstad.

SJEF Tord Slettli Sørvoll gikk fra jobb i Montér til å bli varehussjef hos Skeidar.   Foto: Kristin Axelsen Kildal

nyheter

Etter å ha jobbet i flere år på Montér, og før det på Clas Ohlson, er Sørvoll allerede godt kjent med salg- og servicebransjen. Likevel er det en stor omveltning å nå bli daglig leder i en møbel- og interiørkjede.

– Jeg er en person som må ha nye utfordringer i hverdagen, eller så kjeder jeg meg. Jeg må ha noe å bryne hodet på. Da jeg var i pappaperm i sommer satt jeg og funderte på hva jeg ville gjøre videre. Da kom jeg plutselig kom over stillingsannonsen som daglig leder på Skeidar, og syntes det hørtes veldig spennende ut, sier Sørvoll som snart har gjennomført sin første måned i stillingen.