Forsterker rutetilbudet til Evenes lufthavn i sammenheng med julehøytiden

Norwegian setter opp ekstra juleruter i desember. Til Harstad/Narvik, Tromsø og Bodø forsterkes det allerede eksisterende tilbudet, mens det til Andøya og Lakselv settes opp flyvninger spesielt i forbindelse med høytiden.

JUL Til Harstad/Narvik, Tromsø og Bodø forsterkes det allerede eksisterende tilbudet, melder Norwegian.  Foto: Norwegian

nyheter

Dette skriver selskapet i en pressemelding. Mange benytter julen til å reise på besøk til nære og kjære. Norwegian setter opp ekstra flyginger og forsterker allerede eksisterende tilbud i Norge slik at man tidlig kan planlegge reisen hjem til jul, eller til andre reisemål i juleferien, skriver Norwegian.


Forsvarsministeren besøker Evenes

Forsvarsminister Odd Roger Enoksen vil 25. november besøke Hæren i Indre Troms og Luftforsvaret på Evenes. Det vil være Enoksens første besøk til begge stedene som forsvarsminister.


– Basert på mange års erfaring, legger vi opp til et ruteprogram i høytiden som vi håper vil klaffe bra med våre kunders behov. Det er mange på reise i denne perioden, og det kan lønne seg å være tidlig ute for å sikre seg de rimeligste billettene, sier Christoffer Sundby, konserndirektør for marked, salg og kundeservice i Norwegian.