Politiet: - Ruskjørte i Rødbergveien

En eldre mann er satt under tiltale ved Midtre Hålogaland tingrett.

RUS   Foto: Illustrasjonsfoto - Colourbox

nyheter

Ifølge påtalemakten foregikk lovbruddet torsdag 17. juni 2021 cirka kl. 10.40 i Rødbergveien i Harstad. Mannen førte han en personbil, til tross for at han var påvirket av alkohol. Analyseresultatet fra blodprøve viste en promille på 2,08.


Politiet: - Ruskjører kolliderte med en parkert bil og stakk av

En ung harstadmann er siktet etter en episode i Eineberggata 1 i Harstad grytidlig på morgenen 3. juli i år.


Dette er ikke første gang mannen har blitt tiltalt for denne typen kriminalitet. Politiet varsler i tiltalen mulig påstand om inndragelse av hans rett til å føre motorvogn. Mannens forsvarer er advokat Rune Stenstrøm og aktor er politiadvokat Robin Moe.