Innsatsprisen i Kvæfjord: – To verdige vinnere

Tirsdag delte Fellesråd for eldre og personer med funksjonsnedsettelser ut innsatsprisen i Kvæfjord for både 2020 og 2021.

INNSATSPRIS: Tirsdag ble innsatsprisen for 2020 og 2021 delt ut i Kvæfjord. Vibeke Bakken og Torbjørn Larsen overrakte prisen til , Hilda Nygård og Astrid Jensen(t.h.)   Foto: Andreas Isachsen

nyheter

Det var rådets leder, Vibeke Bakken, som stod for overrekkelsen av prisen som gikk til Hilda Nygård for 2020 og Astrid Jensen for 2021. Årsaken til at det denne gang ble delt ut priser for to år skyldtes ifølge Bakken at det ikke hadde blitt delt ut pris i fjor, og heller ikke ville bli delt ut i år på grunn av pandemien.

– Prisen blir vanligvis delt ut under eldredagen, men denne har blitt avlyst to år på rad. Vi valgte likevel å dele ut prisen gjennom en mindre sammenkomst her på Fram, med bare de nærmeste til stede, sier Bakken.