Harstadkonferansen er tilbake: – Pandemien har vært en gamechanger

To år etter forrige gang, er Harstadkonferansen endelig tilbake i januar.

ENDELIG Etter et år med "korona-opphold" gleder Ramona Hegrenes og Karl Erik Arnesen i Harstad profileringspool seg over å endelig kunne invitere til den tradisjonsrike Harstadkonferansen igjen.  Foto: Kristin Axelsen Kildal

nyheter

Landsdelens eldste og største næringslivskonferanse skal arrangeres for 22. gang, men denne gangen er Nordic Hall byttet ut med nye Arena Nord-Norge.

Harstad profileringspool inviterer til en dag med frokost, kultur, seire ved å dele-prisen, flinke foredragsholdere og to dyktige programledere; Petter Ytterstad og Hanne Handå. Konferansen arrangeres som vanlig den tredje fredagen i januar, som betyr at man må sette av datoen 21. januar 2022.