De er størst i Skandinavia i sitt segment, og nå vil de etablere seg i Harstad

Skousen Hvitevarer har planer om ekspansjon og søker etter franchisetaker i Harstad og en rekke andre lokasjoner.  På lista står følgende: Harstad, Bodø, Mo i Rana, Alta, Steinkjer, Strømmen, Askim og Sandvika. 

FRANCHISE Skousen Hvitevarer ønsker å etablere seg i Harstad og søker franchisetaker.  Foto: Illustrasjon - Skousen

nyheter

Kjeden er dansk, og en del av det nordiske hvitevarekonsernet WhiteAway Group. Konsernet operer på det danske, norske og svenske online- og Retail markedet. De er etter eget utsagn Skandinavias største virksomhet innen hvitevarer, med 85 fysiske franchisebutikker under varemerkene Skousen og Tretti. Hovedfokuset er salg av hvitevarer, med merker som Bosch, Miele, Whirlpool og Electrolux. Men på sortimentet står også diverse andre ting til bolig, som eksempelvis kjøkkenutstyr.

Kjeden skal ha vært i drift i over 60 år og ble opprinnelig startet av Preben Skousen. I mars 2015 åpnet de sine første butikker i Norge, samt en nettbutikk.