Geir har solgt 100 pizzakurs

En milepæl er nådd for "Steike god mat by Hartz Jørgensen".

PIZZASUKSESS Geir Hartz Jørgensens konsept fenger i markedet.  Foto: John Henry Storhaug

nyheter

– Lite visste jeg når jeg annonserte første pizzakurs på tampen av 2020 at det skulle bli en braksuksess på alle måter. De første kursene ble en populær julegave på tampen av fjoråret, men så kom Korona – og gjennomføringen måtte utsettes…. Og utsettes igjen. I Juni kjørte jeg de første kursene, og utover høsten var alle åpne kurs fullbooket. I tillegg kom det forespørsler på bedriftsinterne kurs som ble en etterlengtet teambuildingsaktivitet for ansatte i bedriftene, opplyser Geir Jørgensen på sin matblogg.


De drilles i kunsten å lage napolitansk pizza

Pizza, vi har vel alle et forhold til dette italienske påfunnet i matverden. Enten man nøyer seg med å rive papiret av en Grandiosa, eller man tar det helt ut, og går på kurs, for å lære å lage skikkelig napolitansk pizza.


En av mange ting i matveien som har fenget hans interesse er pizza, eller napolitansk pizza for å være mer eksakt. Etter å ha anskaffet masse utstyr i den anledning, og prøvd det meste, var tiden inne for å dele opparbeidet kunnskap med andre harstadværinger. Så hvorfor ikke arrangere pizzakurs?