Hovedperson med skrekkblandet fryd: – Jeg har vel aldri likt meg fremme i rampelyset

– Nei, jeg har bestilt flybillett til Antarktis neste fredag, og kommer ikke hjem igjen før dette er avsegstyrt.

STRAKS KONSERTKLARE: Kenneth Hammer og Ole Gunnar ønsker velkommen til kulturhuset neste lørdag.  Foto: John Henry Storhaug

nyheter

Hovedpersonen flirer til spørsmålet om han gleder seg. Han tror i alle fall det blir hyggelig og interessant, å høre andres versjoner, av musikken han har skrevet.

– Det handler jo veldig mye om meg denne gangen, og har vel aldri likt meg helt fremme i rampelyset. Har liksom aldri hatt noe behov for å være der. Men musikken min har jo alltid vært, jeg har aldri tatt noen pauser, selv om jeg har spilt lite ute de siste årene, har jeg jobbet kontinuerlig med musikk.