Her undertegner de avtalen:

Universitetet og Equinor skal hjelpe hverandre

Equinor ved Johan Castberg-prosjektet og Handelshøgskolen ved UiT inngikk torsdag en samarbeidsavtale.

SIGNERTE Samarbeidsavtalen mellom UiT og Equnior formaliseres. Fra venstre: Stig Solbakk, prosjektleder Equinor. Jørgen Berge, Dekan BFE-fakultetet UiT og Rune Bakken, prosjektleder organisasjon og kompetanse Equinor.  Foto: Kjell Magne Angelsen

nyheter

De ønsket å formalisere et langsiktig samarbeid med hovedfokus på forskning, utviklingsarbeid og kompetanseoppbygning.

Partene skal bistå hverandre med å skaffe og opprettholde alle nødvendige autorisasjoner, tillatelser og lisenser for alle aktiviteter som skal utføres i henhold til denne avtalen. Equinor skal være ansvarlig for å utarbeide separate eller spesielle avtaler som kreves mellom Equinor og Handelshøgskolen ved UiT. Kandidater med egne avtaler utenom Equinor håndteres av UiT og kandidaten, heter det i avtaleutkastet.