20-åring døde, politiet har konkludert

Statsadvokaten har besluttet å henlegge saken hvor 20 år gamle Preben Edvartsen fra Mo i Rana døde på en sosial sammenkomst 11.april i år.
nyheter

Politiet har gjennomført en bred etterforskning for å forsøke å avklare hendelsesforløpet forut for dødsfallet. Det er blant annet foretatt et stort antall vitneavhør samt tekniske undersøkelser. Politiet har gjennom etterforskningen fått et godt bilde av hva som fant sted i tidsrommet før Edvardsen døde.


Kvinne savnet i Tjeldsund: Funnet omkommet natt til onsdag

Politiet meldte tirsdag ettermiddag at en demenssyk kvinne var savnet ved Planterhaugen i Tjeldsund kommune. Natt til onsdag ble hun funnet omkommet.


– Dette sammenholdt med informasjon fra de medisinske undersøkelsene underbygger at det ikke er noen grunn til å mistenke at Edvartsen ble utsatt for en kriminell handling, skriver politiadvokat Joachim Nymann i en pressemelding.