Den så jeg ikke komme

Kvæfjærdingen Kurt Henning Myhre, eller Kurtis som han kaller seg som soloartist, har lang fartstid i det lokale musikkliv. Han imponerer med sin første digitale utgivelse.

COVER Moralens voktere. 

nyheter

Kvæfjerdingen har lang fartstid i det lokale musikkliv. Først gjennom bandet «Trapez», deretter gjennom «Forkledt som voksen», og de siste år solo som trubadur. I sin bandkarriere, nøyde han seg stort sett med å spille sologitar, og være med korist. Etter hvert har han våget seg lengre fram på scenen, til han nå står fram med digitale utgivelser av egne låter.

Han er ingen nykommer på platefronten, da begge tidligere band har fulle album på samvittigheten, begge i CD-format. Denne gangen er jobben gjort i Studio Nord i Mosjøen, med studioeier Fred Endresen både som produsent og musiker. I tillegg er en del av de ypperste musikerne i området med å bidrar. Og kvaliteten i alle ledd, gjenspeiler seg i resultatet. Arrangement og lydbilde er glimrende, koringen sitter, og vokalen er akkurat der fremme som den bør være.