Endelig er Momentum-konferansen tilbake: – Tar debatten et steg videre

For andre gang skal næringslivskonferansen arrangeres i Harstad.

PROGRAMKOMITEEN: Damene i komiteen som planlegger det hele er både spente og ivrige på å endelig kunne invitere til den andre Momentumkonferansen. Fra venstre: Kjersti Melkiorsen, Grete Wigen, Mona Slåtto Olsen og Elin Westvik. Ramona Hegrenes er også en del av programkomiteen, men var ikke til stede på bildet.   Foto: Kristin Axelsen Kildal

nyheter

Etter en braksuksess i 2019 var det ingen tvil om at arrangørene bak Momentum ønsket å gjenta konferansen. Koronaen satte en stopper for arrangementet i 2020, men 24. november er de endelig tilbake igjen med et spennende program i Nordic Hall.

– Vi har ventet i to år på å endelig få lov til å samle folk til en fysisk konferanse igjen, og vi gleder oss til å ta opp tråden på et viktig tema under årets konferanse, sier banksjef i Sparebank 1 Nord-Norge, Mona Slåtto Olsen.