Drop-in dekkskift og reflekser – regner med lange køer

For en nærmest symbolsk sum skifter de dekk, og lar inntektene gå til et veldedig formål.

Omlegging: Fra dekkskifting ved NAF-stasjonen på Stangnes. Det blir drop-in dekkskift også i år. Foto: Privat 

nyheter

NAF avdeling Harstad kjører i gang sin årlige kampanje Dekk og refleks. Torsdag ettermiddag er det drop in-dekkskift for medlemmer i sørvisstasjonen på Stangnes. De kan ta med sine vinterdekk og få dem lagt om og sjekket.

Forsterkninger

Vante folk fra NAF MC, med solide muttertrekkere i klypene, står klare til innsats sammen med stasjonens faste ansatte, til en hektisk ettermiddag med mye skruing.

Et par hundrelapper skifter eier, og overskudd fra kvelden går til et veldedig formål senere i år, melder Rita Kristensen, styreleder i NAF Harstad. Hun regner med kø, så det kan lønne seg å være tidlig på ’an.

Reflekser

NAF girer opp høstens trafikksikkerhetskampanje kommende tirsdag, onsdag og torsdag med refleksutdeling henholdsvis på Evenskjer, Joker Borkenes og OBS her i byen. Aksjonen skjer i samarbeid med foreningen Trygge lokalsamfunn.