Brukere fikk stor applaus i omsorgsutvalget:

– Fontenehuset betyr alt

De fikk stor applaus, og trolig mer penger, de tre modige brukerne av Fontenehuset.

FONTENEHUSET Michelle Steinbakk, Ann Kristin Opdal Olsen, Else Marie Stenberg og Astor Berntsen gjorde sterkt inntrykk på omsorgsutvalget.  Foto: Turid Ingebrigtsen

nyheter

Foran helse- og omsorgsutvalget og flere tilhørere sto Michelle Steinbakk, Ann Kristin Opdal Olsen og Astor Berntsen fortalte de hva Fontenehuset hadde betydd for dem.

Fra sofa hos mamma til jobb

– Jeg bodde på sofa hos mamma og hadde ingenting. Så tok jeg mot til meg og oppsøkte Fontenehuset, og der ble jeg værende. Jeg begynte å tegne og jeg opparbeidet meg psykisk. Jeg er fortsatt syk, og har angst. Men bruken av Fontenehuset har betydd alt for meg, sa Steinbakk.