Lager storstilt gjenåpningsfest i Harstad

Ifølge ordfører Kari-Anne Opsal skal Harstad sette norgesrekord i å slå flere fluer i en smekk.

FESTANSVARLIGE: F.v Peter Krarup, Dag Erik Enoksen, Linn Karoliussen Hvattum, Kari- Anne Opsal, Arseni Mahankov, Ingvill Mathilde Torgersen, Henry Andersen, Chris Tandy og Hanne Gideonsen.   Foto: Andreas Isachsen

nyheter

Hun sikter til helga 22.–24. oktober da det inviteres til storstilt gjenåpningsfest i Harstad.

– Da blir det innsamlingsaksjon, gjenåpningsfest og vanvittig mye ellers som skjer i Harstad denne helga. Vi har tatt kontakt med alle de ulike arrangørene, Multicultura, Kulturnatt, Harstad Kulturhus, Bakgården scene, korcafe, bare for å nevne noen. For å toppe det hele skal vi gjøre to ting: Fredag skal alle elevene ved samtlige skoler i Harstad ha skolestafett. Lørdag blir det folkefest i sentrum. Kystjegerkommandoen – med en egen hinderløype tilpasset de yngre – men åpen for alle, Bjørnis, Trollmannen Tryll, Blålysetater med sine kjøretøy, Åpen scene for korps, kor, lag, enkeltpersoner, grupper og foreninger, ramser ordfører Opsal entusiastisk opp som noe av det som skjer.