Her er politistasjonens nye lederteam: – Klare for nye utfordringer

Line Solheim, Marius Bergan og Heidi Heggen er Harstad politistasjons nye ledere, etter å ha tatt over etter veteraner i bransjen.

UTSKIFTNINGER: Line Solheim, Marius Bergan og Heidi Heggen utgjør tre av fire avdelingsledere på Harstad politistasjon. Nå gleder de seg til å samarbeide tett i tiden som kommer.   Foto: Kristin Axelsen Kildal

nyheter

Alle tre har erfaringer fra hvert sitt område i politiet i det de overtar som ledere for tre av fire seksjoner på Harstad politistasjon.

– Dette blir veldig nytt for stasjonen, når vi får så mange nye ledere til samme tid. Jeg er kjempefornøyd med å ha dem med som ledere i lederteamet i Harstad. De nytilsatte har bred og god kompetanse innen ulike fagområder som vil bidra til å utvikle politiet lokalt på distriktsnivå i tiden framover, sier politistasjonssjef Frank Sletten.