Målfest på kunstgresset

Soif briljerte i Skånland Idrettspark i lørdagens kamp mot Rana og kunne gå av banen med 4-1-seier.

HEADING: Etter 18 minutter header Petter Hustad inn Arild Heitmanns corner, og det står 2-0 til hjemmelaget.  Foto: Per Jan Pedersen

nyheter

Soif-veteran Arild Heitmann åpnet ballet med en skåring allerede etter 14 minutter, og fire minutter senere serverte han en corner til Petter Hustad som headet i mål. I det 31. minuttet satte Marijan Imeri ballen i nettet.

Sjef i første omgang

Hjemmelaget var helt sjef på banen i første omgang, men i første halvdel av andre omgang la de seg bakpå og bortelaget kom mer med i spillet. Det førte til at Ranas Fredrik Rise skåret etter 62 minutter. Da våknet hjemmelaget, og et kvarter før kampslutt var Imeri på farta igjen og skåret sitt andre mål.