Jakter daglig leder

Kvæfjord Eiendom AS trenger forsterkninger.

Fungerende daglig leder Per Mikal Eriksen (t.v.) og styreleder Bendiks Harald Arnesen i Kvæfjord Eiendom.  Foto: Arkiv - Kjell Magne Angelsen

nyheter

Det blir stadig flere oppgaver i selskapet som må løses. Til det trenger vi dyktige folk med driv, engasjement og ambisjoner – både på selskapets og egne vegne, sier styreleder Bendiks Harald Arnesen. I dag ivaretar økonomisjef Per Mikal Eriksen stillingen.

– Han er samtidig vår regnskapsfører. Vi skal få inn en ny person til daglig lederfunksjonen, slik at Eriksen også kan frigjøres til andre oppgaver, eksempelvis markedsføring. Vi trenger forsterkninger, sier Arnesen. Nytilsatt daglig leder får ansvaret for resultat og budsjett, samarbeide med Kvæfjord kommune (eier), kontakt med leietakerne og være relasjonsbygger.