Ble med inn i Karl Erik Harrs verden på busstur gjennom Harstad

Det ble en aldeles herlig busstur da multikunstneren Karl Erik Harr fikk med seg nesten full buss med kultursugne harstadværinger. Den 81-årige æresborgeren av Harstad og ridderen av St Olavs Orden hadde en god dag.

Karl Erik Harr og kona Aud Nyeegaard foran verket på Trondenes. Det er livet nede i Altevågen som beskrives. – Nå skal vi selge leiligheten på Frogner og tilbringe mer av vår tid på Kjerringøy, forteller Harr.  Foto: Terje Olsen

nyheter

– Ja, og det var min idé at jeg skulle ta denne æresrunden. Litteraturfestivalen var jo en flott anledning for meg å fortelle om flere av mine verk som samlet forteller om hvordan jeg startet og hvor jeg er nå, sa Karl Erik Harr. Han likte seg åpenbart, og både sang, leste og deklamerte med en lun og stemningsriktig stemme.

Busslasten på ca. 40 var klare til start da han kom rolig spaserende med sin gamle skinnveske over skuldra og loslueskjermen nedover panna som beskytter mot den blendende morrasola ved kulturhuset.