Kommunen bytter advokat

Ordfører Kari-Anne Opsal innrømmer for første gang at politikerne skulle ha stoppet kino- og biblioteksaken da det kun kom inn ett tilbud.

selvkritisk: Ordfører Kari-Anne Opsal stemte ja til å anke til lagmannsretten. Men til Harstad Tidende tar hun selvkritikk i denne saken. Her med kommunedirektør Hugo Thode Hansen. Foto: Odd Leif Andreassen 

Jeg er oppvokst på en gård på landet, og mener jeg har sunt bondevett.

Else Marie Stenhaug
nyheter

– Angrer du på at ikke prosessen ble stoppet?

– I etterpåklokskapens klare lys burde vi ha stanset konkurransen, og lyst den ut på nytt. Da hadde vi ikke vært i den situasjonen vi er i dag, men vi forholdt oss til klare råd fra landets beste advokater på området, sa Opsal til Harstad Tidende, like etter at formannskapet hadde vedtatt å anke tingrettsdommen.