Politiet: - Stakk kniv i kjøkkenbordet og truet med å drepe kvinne

Harstadmannen stakk gjentatte ganger en kniv i kjøkkenbordet, samtidig som han truet en kvinne på livet, mener påtalemakten.

  Foto: Arkiv: Kjell Magne Angelsen

nyheter

Episoden skjedde lørdag 31. oktober i fjor, på en adresse i Harstad. Ifølge ordensmakten var det barn til stede i rommet da de påståtte truslene ble fremsatt. Nå er mannen i 40-årene formelt tiltalt for grove trusler og ett tilfelle av ruskjøring. Sistnevnte skal ha skjedd samme dag, på RV83 på sørsiden av Harstad.


- Dømt til fengsel og mistet førerkortet for alltid

En 44 år gammel harstadmann er dømt 35 dager i fengsel og en bot på 10.000 kroner. Han fikk også inndratt førerkortet for alltid.


Rettssaken er berammet i tingretten 10. oktober. Mannens advokat er Tom Ovesen. Aktor er Børge Bertelsen. Påtalemakten har varslet at de kan komme til å fremlegge påstand om inndragning av tiltaltes førerkort.