For 27 år siden startet Nina B.young i Harstad – nå overtar hun selv driften av butikken

Mange av kundene til Nina Luther Bornø har lurt på hvorfor hun har flyttesalg i butikken sin på Amfi Kanebogen. Heldigvis skal hun ikke flytte langt.

NY BUTIKK: Nina Luther Bornø (t.v) tar med seg ansatt Ester Nilsen når hun nå skal drive for seg selv i nye lokaler.   Foto: Kristin Axelsen Kildal

nyheter

I 1995 åpnet Nina Luther Bornø klesbutikken Klesskapet med klær fra kjeden B.young i Harstad sentrum. To år senere flyttet hun butikken til Amfi Kanebogen, som da ble en ren B.young-butikk. Først var hun i lokalene der Jack and Jones holder til i dag, før hun etter hvert flyttet ned til første etasje der Glasmagasinet er i dag. Under ombyggingen i 2017 flyttet B.young inn i lokalene der de fortsatt holder til i dag.


Lindex legger ned butikken etter 26 år: – Vi er veldig lei oss

Siden 1995 har butikken Lindex holdt til på Amfi Kanebogen. Nå er det slutt.


Etter å ha vært involvert med kjeden i 27 år har ikke butikksjefen noen planer om å gi seg med det første. Fra 1. september blir hun selvstendig næringsdrivende, og flytter inn i et nytt lokale på senteret.