Skal arrangere Pride-uke i byen for 300.000 kroner

Fra 5. til. 12. september arrangeres Harstad Pride. Med flere ulike eventer, foredrag, aktiviteter og ikke minst parade skal Pride bidra til mer forståelse og aksept i harstadsamfunnet.

Styret i Harstad Pride får støtte fra kommunen til å arrangere årets festival. Fra venstre: Hanne Johnsen Hånda, Regina Steen Bergman, Jaran Skardal, Ruben Moen, Anne-Marith Rasmussen, Eirik André Dreyer Sellevoll og Hege Fjeld.  Foto: Harstad Pride

nyheter

Hele festivaluka har et totalbudsjett på nærmere 300.000 kroner, og arrangørene håper Harstad kommune vil dekke halvparten av kostnadene.

– Hovedmålet er å bidra til å skape en trygg by som er hvor alle kan være seg selv, uavhengig av alder, kjønn eller seksualitet ‐ attraktiv hele livet. Det skriver Harstad Pride i sin søknad til kommunen.