Mannskapsmedlem om bord har testet positivt for covid-19

MS Nordlys er dessverre forsinket fra Trondheim onsdag 28. juli.

En ansatt på hurtigruteskipet MS Nordlys er koronasmittet.   Foto: André Ulveseter / Kystverket

nyheter

MS Nordlys er dessverre forsinket fra Trondheim onsdag 28. juli. Bakgrunnen for forsinkelsen er at et mannskapsmedlem om bord har testet positivt for covid-19. Vedkommende har vært om bord i kort tid og har ikke hatt kontakt med gjester. For å være føre var har vi valgt å erstatte mannskap som har hatt kontakt med personen som testet positivt. I påvente av nye mannskapsmedlemmer er ny avgangstid fra Trondheim estimert til 13.30 torsdag 29. juli. MS Nordlys la til havn i Harstad fredag 30.juli på grunn av covid-19 pasienten.

Den følgende ruten vil være gjeldende frem til Honningsvåg 31.juli: