– Jeg måtte gripe muligheten

Da Karin Johnsen for et par måneder siden fortalte at hun skulle legge ned frisørsalongen sin i Hagebyen, så Lisa Johansen (21) sin store mulighet til å starte for seg selv.

Beliggenhet: I disse lokalene starter Lisa Johansen opp Volume by Lisa frisørsalong. Her har Karin Johnsen de siste tiårene drevet sin salong. Før det holdt Hagebyen Kiosk til i de samme lokalene. Foto: Andreas Isachsen 

nyheter

Etter at hun fullførte frisørlinja ved Stangnes videregående skole har hun de siste fire årene jobbet som frisør hos Juvelen Spa og Frisør i Harstad sentrum.

– Da jeg leste i Harstad Tidende at Karin Johnsen skulle slutte tenkte jeg at det hadde vært artig å starte for meg selv. Det som slo meg var at jeg kan jo ingenting om forretningsdrift. Men det kan jeg da saktens lære meg, tenkte jeg.