Nytt håp for Åsegarden: – Ønsker å kjøpe leiren for allierte styrker

Wilhelmsen-gruppen er i budprosess med Forsvarsbygg om kjøp av Åsegarden leir.

ny aktivitet: Dersom Wilhelmsen. gruppen blir enig med Forsvarsbygg om kjøpesum kan det igjen bli aktivitet i form av allierte styrkers tilstedeværelse i Åsegarden leir.   Foto: Arkivfoto: Knut Godø

nyheter

Ifølge administrerende direktør Vidar Hole i WilNor Governmental Services vil de, dersom de lykkes i budprosessen med Forsvarsbygg, kunne tilby allierte styrker innkvartering i leiren allerede førstkommende vinter.

– Vi leverer i dag en rekke tjenester innen innkvartering og forpleining til allierte styrker i Norge, og er den største aktøren på sivil side i Norge innen militære logistikktjenester. Vi har nylig investert i den tidligere marinebasen Olavsvern i Tromsø hvor den militære aktiviteten nå er økende.