Innovasjonssatsing får 4 millioner kroner fra Samfunnsløftet: – Største utdeling noensinne

Jubelen sto i taket da KUPAs gründerprogram Arctic Accelerator fikk tildelt fire millioner kroner fra Samfunnsløftet.

millionstøtte: Banksjef Mona Slåtto Olsen kunne forleden meddele Line Backer- Grøndahl og Kristian Einem Solaas i KUPA at banken gjennom Samfunnsløfte SNN hadde gitt fire millioner kroner til gründerprogrammet Arctic Accelerator. Foto: Andreas Isachsen 

nyheter

– Nå kan vi kjøre programmet i to år fremover med minst ti startups fra Nord- Norge hvert år, sier assisterende direktør og leder for oppstartsbedrifter, Line Backer – Grøndal og seniorrådgiver Kristian Einem Solaas i KUPA.

Det var banksjef Mona Slåtto Olsen i Sparebank 1 Nord- Norge Sør-Troms og Ofoten som på vegne av bankens innovasjonsløfte overrakte bankens støtte til Arctic Accelerator- programmet.