Bilder fra Øgliners i teltet

Det er vel et uttrykk som heter «Full fyr i teltet», den kan ikke brukes om denne kvelden, men det var en flott kveld. I underkant av 120 blide mennesker, litt og glasset, og muligheten for fingermat, og ikke minst et opplagt Øgliners.

Fin start på Pryd-uka med Øgliners onsdag kveld.  Foto: John Henry Storhaug

nyheter

Det er tydelig at folk er sulte på samvær og opplevelser, og fikk litt av begge deler i kveld. Er jo fortsatt litt uvanlig, og stusselig, å måtte sitte pent på plassen sin, under konserten, når det kiler kraftig i dansefoten. Men folk tok det med godt humør, og gjorde virkelig sitt beste ut av det.


TikTok-stjerne holdt konsert i Harstad: – Dette er et av stedene jeg føler jeg har hatt best kontakt med publikum

Entertainer Kevin Haugan holdt gratiskonsert utenfor Harstad skole på tirsdag. Han har over hundre tusen følgere på TikTok og ga råd om hvordan man blir stor på appen.


Et strålende band for irsk musikk

Øgliners, et av de mest seiglivede band i byens historie, de imponerte virkelig. Som regel hører man dem på en pub, der kvaliteten på lyden er så som så, og man får ikke helt høre hva de står for. Men i kveld, på en skikkelig scene, med skikkelig lyd, og et lyttende, men feststemt publikum, fikk man høre hvor god denne kvartetten egentlig er. Ikke bare gode, men i tillegg skikkelig sjarmerende i sin måte og fremstå på. Mye kjent og kjært av låter, og publikum sang og klappet velvillig med.