Her trenger de flere ansatte

Stengte grenser har gitt Teknor ekstra fart i koronaåret. Nå ønsker de seg fem nye kolleger.

Daglig leder Torstein Broderstad, serviceleder Kristian Brekke Johansen og servicetekniker Bård Dahl ser frem til å innlemme nye hoder og hender i Teknor-laget. 

nyheter

Streng reisekontroll mellom land og landsdeler har gitt Teknor nye muligheter i nord under koronatiden. Nå jakter de nye fagarbeidere innen elektro/automasjon og mekanikk for å imøtekomme den økte etterspørselen etter deres tjenester, skriver de i en pressemelding.

- Da det meste stengte ned og teknikere utenfor Nord-Norge ikke kunne komme hit opp, var vi tidlig ute med et selvpålagt smitteregime som gikk en del lengre enn det myndighetene forlangte. Dette kommuniserte vi ut til kundene, som i tillegg fikk mulighet til å komme med ytterligere innspill slik at vi kunne ha et samarbeid i vanskelige tider, forteller daglig leder Torstein Broderstad.